KAKAV HIT! – OVO JE NAJVEĆI BLAM JOVANE JEREMIĆ IKADA: Kada ga čujete VRIŠTAĆETE od SMEHA! (VIDEO)

0

Javne ličnosti svakim danom na privlače na sebe medijsku pažnju. Jedna od takvih je i možda najpopularnija televizijska voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić. Ona je voditeljka na Pink televiziji, te svakim svojim pojavljivanjem podiže veliku medijsku pažnju, jer se o njenim izjavama i postupcima zaista mnogo piše. Sada nešto što je privuklo ogromnu medijsku pažnju. Saznajte o čemu se zapravo radi!

Nema dana da barem neko ne spomene kontraverznu voditeljku Jovanu Jeremić. Ona je toliko kontraverzna da je sebi dala za pravo da komentariše razne situacije u koje ona nije niti umešana. Ona je pre nego je krenula raditi na Pink televiziji radila na Hepi televiziji, te se čini da je ta tranzicija za nju itekako dobro došla. Ona svakodnevno u svome Jutarnjem programu doslovno šokira celu Srbiju ali verujemo i regiju svojim postupcima i komentarima koje u većini slučajeva samo ona razume.

Kako se pričalo, nakon što je dala otkaz na Hepi televiziji i nakon dužeg odmora ona je prihvatila ponudu Željka Mitrovića da dođe na Pink televiziju što je urodilo plodom i za njega ali i za nju. Nju javnost već odavno zovu nadimkom “žena lapsus”. Taj nadimak ja naime dobila zbog emisije koja je emitovana 2. januara kada je zamolila muzičare koje je inače pozvala u svoju emisiju da izvedu jednu pesmu od Đorđa Balaševića.

Ona naime nije mogla da se seti naziva za tu pesmu ali niti njenih reči, samo je pokušala da objasni o kojoj se pesmi radi pa je tako rekla: “Čardak među nogama”, što je potpuno netačno jer je mislila na pesmu “Devojka sa čardaš nogama”. Mnogi su joj zamerili zbog ovoga i dobila je mnogo negativnih komentara naročito od obožavatelja pokojnog Balaševića. Taj video pogledajte ispod!