KAKAV FRAJER!: Svi šeruju novu fotografiju Duška Tošića, vidi se da mu je na stajling uticala POSEBNA žena! (FOTO)

0

Duško Tošić važi za jednog od najvećih i najpoznatijih fudbalera iz Srbije ikada. On sa svojom suprugom Jelenom definitivno, po mišljenju mnogi čini najpoznatiji par. O njima se svakodnevno piše, kako dobre, tako i kontraverzne stvari iz privatnih života. Mi vam danas donosimo jednu fotografiju koju je objavio Duško i tako dokazao neke stvari. Saznajte u nastavku ovog teksta o čemu je zapravo reč!

Iako je Duško Tošić okačio svoje kopačke o klin, on je postao jako uspešan sportski menadžer i zbog tog posla je jako često odsutan od kuće. Poznato je da se trenutno nalazi u Turskoj, gde nastoji obaviti par transfera. Također, bio je i u Kini, s obzirom da je i tamo dugo vremena igrao i tako ostvario neke kontakte.

Kada je njegov privatni život u pitanju, poznato je da je Jelena jedna od najkontraverznijih ličnosti sa estrade. Svi se sećaju afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješem. I sada, kada je toliko odsutan od kuće, ona svakodnevno objavljuje itekako golišave fotografije i o njoj se pišu svakojake stvari.

Verujemo da mu nije lako nimalo. Svi se sećaju i situacije za Božić, kada ju je navodno pretukao, a posle se žalio mnogim svojim prijateljima. Kako stvari stoje, Duško joj ne može veći udarac zadati od onoga da joj ništa ne ostavi od svoga velikog bogatstva. O tome koliko je Jelena uticala na njegov život, dokaz je i nekoliko fotografija koje je objavio na svome instagramu, gde je podsetio jako bitnu destinaciju u Istambulu. Njegov stajling su mnogi okarakterisali kao manekenski, a ne fudbalski.