Za Aleksandru Prijović svi možemo reći da je jedna od najtraženijih pjevačica na estradi. Zakazala je prvi solistički koncert u Areni, a kaad je njena karijera u pitanju, sve ide uzlaznom putanjom, i pjevačica je sa tim jako zadovoljna. Mnoge pjesme koje je snimila su postale do danas veliki hitovi. Kada spomenemo privatni život, zna se da je u sretnom braku sa Filipom Živojinovićem četiri godine. Imaju skupa sina Aleksandra koji je centar njihovog svijeta, i svaki slobodan trenutak oni koriste kako bi provodili vrijeme sa sinom.

Njih dvoje su kupili vilu na Bežanijskoj kosi, kja se nalazi u blizini Živojinovića, a mediji komentarišu često da u braku između njih dvoje postoje stalno svađe, i da se razilaze. Filip i Aleksandra navode da je njihova veza jača iz dana u dan, te se kao i mnogima, i njima sa vremena na vrijeme dogodi da se posvađaju. Problem je u tome što su oni javne ličnosti, pa moraju uvijek paziti kada se negdje pojave. Stvari su nedavno izmakle kontroli pa su se posvađali javno u jednom kafiću, a kako navode oni koji su tamo bili prisutni, ona je na Filipa jako galamila, dok se on trudio da smiri situaciju.

Kako doznajemo, razlog za svađu je bio poklon koji je Aleksandra kupila njihovim zajedničkim prijateljima, te kada ga je pokazala suprugu, on je rekao da smatra da im se poklon neće svidjeti. Ona je sa tim riječima bila povrijeđena, te je počela da ga napada. Međutim, nakon nekgo vremena su se smirili.