Kada je u pitanju fudbal, Zlatan Ibrahimovuć je jedan od najpoznatijih igrača. Vrhunski je fudbaler i jedan od najboljih svih vremena. Ali, za sve ljubitelje fudbala, kao i njegove fanove su stigle tužne vijesti, a to da Zlatan više neće igrati aktivno fudbal. Kako je on rekao, okačio je svoje kopačke o klin, i završio je na taj način fudbalsku karijeru, tako da više nećemo imati šansu da ga gledamo kako izvodi magiju na terenu.

On je odigrao svoj posljednju utakmicu, u kojoj je Milan uspio pobjediti Veronu, a na kraju utakmice, Zlatan nije mogao sakriti emocije, te je ta slika obišla cijeli svijet, pa je i Nada Topčagić odlučila prokomentarisati. Ona je ujedno i Zlatanova velika prijateljica. Rekla je da poznaje Zlatana još od djetinjstva, i da joj je jako žao što je došao kraj njegovoj karijeri. Sjajan je nogometaš i davao je sve od sebe na terenu. Može se primjetiti da mu je jako teško jer neće više igrati, ali svemu nažalost dođe kraj, pa tako i njegovoj karijeri.

Nada je nakon toga i rekla da se i dalje nije čula sanjim, i da tek treba da mu poruku pošalje, a kako govori nije stigla ranije, jer je imala gomilu obaveza. Kada je Zlatan bio posljednji put u Beogradu nisu se vidjeli, jer je ona bila na Tari za to vrijeme. Pjevačica je rekla da je htjela pjevati na njegovom oproštaju, ali da je potresena kada je uvidjela da je kraj. Naime, njegova odluka je došla preko noći i da ona tu ne može ništa.