Kad ti ovakva žena UNIŠTI BRAK: Evo kako izgleda 20 godina mlađa Kuburina ljubavnica sa kojom je prevario ženu Mariju! (FOTO)

0

Jedan od poznatih domaćih parova su svakako Aleksandar Srećković zvani Kubura i fitnes instruktorka Marija Savić Srećković. Ono što je javnost šokiralo je to da se ovaj bračni par nažalost rastaje, budući da su bile prisutne brojne preljube sa obe strane.

Kako stvari obično stoje, na prvi pogleda kod njih je sve izgledalo savršeno i da su u idealnom braku. I Aleksandar a i Marija su bili jako uspešni na svojim poljima karijere. Imaju dva sina Aleksu i Vanju. Ono što je najgore je to da je Marija saznala za Aleksandrovu preljubu preko medija, tako što je videla svoga supruga kako ljubi mlađu kolegicu. U pitanju je Petra Radivojević sa kojom je on u tom trenutku radio na zajedničkom projektu. Ona je inače mlađa od njega čak 18 godina i ćerka je slavnog slikara Slavoljuba Radivojevića.

Njih dvoje su se inače upoznali na snimanju jednog studentskog filma. Nakon toga su počeli da se intenzivnije druže, što je na kraju rezultiralo romantičnom vezom. Ono što je zanimljivo je to da se zapravo nisu previše krili od javnosti. Saznalo da su pet dana bila na festivalu Exit i da su u Novom Sadu boravili zajedno u iznajmljenom stanu a njihov prvi poljubac u javnosti je zabilježen na Zemunskom keju.

Verovatno to nisu krili iz razloga što je njegov brak Marijom Savić već bio završen. Podsećamo, Marija i Kubura se dugo vremena nisu pojavili zajedno na nekom javnom događaju, pa su već mnogi tada sumnjali da su u velikoj bračnoj krizi. Oni su od uvek živeli tako, ali čini se da su sada stavili tačku na svoj brak.