Kad su se rodili ovi blizančići su bili veličine dlana – Ljekari su govorili da neće preživjeti par dana, pogledajte kako je izgledao njihov prvi rođendan! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Kad su se rodili ovi blizančići su bili veličine dlana – Ljekari su govorili da neće preživjeti par dana, pogledajte kako je izgledao njihov prvi rođendan!

Priča mladog bračnog para po imenima Joseph i Lucy je uspjela da rasplače milione ljudi širom cijelog svijeta, ali i da mnogima od nas da nadu da se borimo kroz život i hrabrost da prevaziđemo bilo koju situaciju.

Lucy i Joseph su pokušavali da zatrudne dugo vremena, ali bez mnogo uspjeha, ali jednog dana su saznali da je Lucy postala trudna.

Nakon šest sedmica trudnoće Lucy je saznala da u svom stomaku nosi blizance, koje su odlučili da nazovu Harvey i Charlie Barker.

Ali njihov svijet se zamalo srušio kada su saznali da su njihovi blizančići jedan od 500 miliona slučajeva u kojima se u maternjici počne dešavati blizanačka transfuzija.

To je problem koji uzrokuje nejednak protok krvi do beba dok su u maternjici, tako da je Charlie primao mnogo više hrane nego Harvey.

Njihovi problemi su postali još veći kada je Lucy pukao vodenjak u 20. sedmici trudnoće, kada im se svijet okrenuo naopako.

Oglasi – Advertisement