Kad stigne KARMA: Miroslav Ilić se odrekao Devina, a drugi sin NAPRAVIO VELIKI SKANDAL! Policija morala da interveniše!

0

Cela javnost je upoznata sa slučaj između Devina, koji je sin poznatog pevača Miroslava Ilića. Inače, oko tog slučaja se vodila žestoka sudska rasprava već nekoliko godina unazad, jer Miroslav nije želeo da svojim DNK uzorkom potvrdi očinstvo. Mnoge njegove poštovaoce i fanove je ovaj gest jako razočarao. Sada vam donosimo nešto vezano za njegovog drugog sina kojeg ima sa Gordanom i kojeg je zakonski priznao a što sigurno niste znali. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Nakon ovog skandala, novinari su odmah neposredno kontaktirali Miroslava da čuju njegov komentar, ali je on samo istakao da još uvek nije dobio presudu, te da će se za nekoliko dana oglasiti javnosti. Sve vreme je uz njega bila i njegovo supruga Gordana, koja je verovala u vernost svoga supruga.

Mirjana Antonović i postoje razne fotografije njih dvoje kako uživaju u svojoj ljubavi, a otkriveno je da je Miroslav nju ostavio tik pred rođenje njihovog sina Devina. Mirjana je dobila taj sudski spor i da je dokazala da je Miroslav zaista otac Devina. Čini se da karmu zbog ovoga svega Miroslav proživljava sa svojim biološkim sinom.

Kada je u pitanju njegov drugi sin kojeg ima sa Gordanom, poznato je da je on jako problematičan i da često pravi incidente tako što je narušavao javni red i mir. Zbog takvih stvari je privođen i u policiju. On je također u stanu u Novom Beogradu toliko glasno slušao muziku da je došao jedan komšija i na fin način ga zamolio da utiša. Nakon toga on je pobesneo i počeo da udara od vrata komšijinog stana urlajući na sav glas. Nakon što je pozvana policija, on je napao i njih te su na lice mesta morali doći Miroslav i Gordana.