KAD PRE? Nedelju dana nakon RAZVODA Ognjen Amidžić u javnosti u ZAGRLJAJU ove žene koju svi znate! (FOTO)

0

Javne ličnosti su od uvek privlačile ogromnu medijsku pažnju a pored kontraverznih pevačica i njihovih privatnih života svi smo svesni da se voditeljke i voditelji također nalaze u toj priči te su itekako deo javnog života. Često se u medijima nađe nešto kontraverzno iz njihovih privatnih života a to je obično nešto što je vezano sa ljubavnim životom.

Nedavno je Jelena Karleuša saopštila da se nakon 14 godina braka rastaje sa Duškom. Zatim smo imali preljubu i svađu među dve učesnice rijalitija oko partnera i to sve u 10-ak dana, a danas vam donosimo najnoviju vest. Verovali ili ne, jedan od najpoznatijih TV lica u regionu, Ognjen Amidžić se razvodi sa svojom dugogodišnjom partnerkom Danijelom Dimitrovskom. Nakon 10 godina braka imaju i sina ali su nažalost zajedno se usaglasili i saopštili javnosti ovu vest koja je odjeknula u svim medijima. Također su rekli da sve vrste izjava na ovu temu neće davati.

Od kako je Ognjen saopštio ovu vest, mnogi su kopali po ljubavnoj istoriji poznatog voditelja. Naime, prva supruga Ognjena Amidžića na isti način razvela se od voditelja kao što to sada čini Danijela. Milica Marković, nekada Amidžić, udala se za Ognjena 24. juna 2006. godine a onda su se četiri godine kasnije, pravo niotkuda, odlučili na razvod, baš kao što to nekako sada čine voditelj i Danijela.

Ipak, čini se da Ognjen ne tuguje mnogo zbog toga. Nedavno se pojavio na rođendanu svoje kolegice Ane Radulović, u svome standardnom sportskom izdanju, buketom cveća i velikim smeškom. Sa druge strane, njegova supruga Danijela se od trenutka razvoda nije oglašavala u javnosti i preko društvenih mreža.