KAD PRE!? MAJA BEROVIĆ POKAZALA ŠTA RADI 2 MESECA NAKON POROĐAJA: Komentari NE PRESTAJU da se nižu (FOTO)

0

Javne estradne ličnosti iz dana u dan sve više privlače medijsku pažnju, kako svojim radom tako i privatnim životom. Poznato je da mnoge zvezde najviše se oslanjaju na kontraverzama i sličnim stvarima i da tako drže medijsku pažnju. Takva i nije baš Maja Berović i ona je neko o kome se ne piše ništa loše. Ona je sve ove godine vredno radila i uspela da bude u vrhu popularnosti. Povukla se nakon što je ostala trudna i sada kada je napokon porodila, svoje fanove je iznenadila. Saznajte o čemu je zapravo reč!

Pre svega, Maja Berović, poznata kao Maya, je srpska pop-folk pevačica poreklom iz Bosne i Hercegovine. Rođena je 8. jula 1987. godine u Malešićima naselju u opštini Ilijaš kod Sarajeva. Maya je izjavila da se zaljubila u svog supruga Alena Dragosava kada je imala sedamnaest godina. On je dolazio na njene nastupe, a pošto je bila maloletna, čekali su da napuni osamnaest godina da počnu da žive zajedno. Finansijski i moralno joj je pomogao da snimi prvi album.

Pevačica otvoreno priča o plastičnim operacijama. Korigovala je nos i usne što joj je značajno podiglo samopouzdanje. Dobar izgled zahvaljuje vrednom treningu u teretani, a često odradi trening i posle nastupa. Poseduje svoju vlastitu teretanu. Aktivna je na društvenim mrežama i ima veliki broj pratilaca, čak preko jednog miliona na instagramu.

Pevačica Maja Berović porodila se pre dva i po meseca, a odlučila je da je već vreme da obraduje svoju publiku. Maja Berovićje, naime, na društvenim mrežama pokazala šta to priprema. Postavila je fotografiju iz studija, te svima stavila do znanja da priprema nove pesme za fanove.