KAD ON POPIJE VIJAGRU, SVE SMO ZNALE ŠTA TREBA DA RADIMO, INAČE SLEDI PAKAO: Plejboj zečica o životu s Hefnerom! STRAVIČNI detalji

0

Verujemo da ne postoji osoba koja nije čula za magazin Plejboj, naročito kada je u pitanju muška populacija. Ovaj časopis se pojavio ranih osamdesetih godina prošlog veka u Americi. Tvorac ovoga je bio Hju Hefner. Ubrzo je postao svetski brend za obnažene i lepe žene. Mi vam danas donosimo upravo jednu priču koja je vezana za njega. Saznajte o čemu je reč!

On je birao i tražio lepe i zgodne žene kako bi od njih napravio zvezde i on zarađivao. Svaki mesec ih delio po kalendarima, gde je svaki mesec jedna nova zvezda. Poznato je i to da je živio luksuzan život u vili, sa bazenima, odromnim dvorištem u Los Anđelesu. Također i 20 lepotica su uvek bile tu sa njim. Ovaj čovek je za mnoge predstavljao san svakog muškarca.

S obzirom na to sa čime se bavio, logično je i to da je jako voleo s*ks, ali to u njegovim poznijim godinama nije bilo moguće bez vijagre. O tim iskustvima je nedavno progovorila i Izabela Džejms, koja je sa Hefnerom provodila mnogo vremena. Rekla je da kada ga je upoznala da je bio jako fin i da joj se udvarao, kao što bi se svaki muškarac udvarao jednoj ženi. On se njoj jako sviđao i bila je fascinirana njim. Želela je odmor od studiranja i disciplinovanog života, pa joj se Plejboj Vila učinila kao idealno rešenje za to i uzbudljiva prilika u životu.

Ona kaže da je Hefner oko ponoći uzimao vijagru, te su sve cure morale da krenu tačno pola sata kasnije. Ljutio se na njih ako bi htele da ostanu u klubu. Također nije dozvoljavao da flertuju sa drugim muškarcima. Čak i ako slavne osobe dođu i jave se njemu za neku od nas, on to nije dozvoljavao. Bio je jako ljubomoran i posesivan čovek.