Kad Mitrović slavi rođendan: Pogledajte kako su Željko i Milica uredili svoj raskošni dom za žurku, stigli i zetovi, evo kako oni izgledaju! (FOTO)

0

Željko Mitrović važi za jednog od najboljih poduzetnika, pa je samom tom činjenicom i jedan od najbogatijih u Srbiji. On je dakle vlastik popularne Pink televiziji. Za svoje bogatstvo može zahvaliti mnoštvu rijaliti programa koje je napravio za sve ove godine, od kojih je najznačajnija Zadruga, koja prikazuje svoju petu sezonu.

Željko je verovatno mnoge razočarao kada je rekao da će ovo biti zadnaj sezona Zadruge u ovom formatu. Nakon toga će se vratiti formatu gde će u rijalitiju učestvovati samo poznate osobe a ne anonimne. Kada je u pitanju njegov privatni život, zna se da je u braku sa ženom po imenu Milica već 25 godina.

Ona mu je inače supruga, a prije nego se udala za njega, već je bila poznata novinarka koja je radila na Trećem kanalu. Tu je vodila emisije Folk top lista i Dali sam te već…vedeo? Poslije je prešla na prešla da radi na Pink Televiziji, gde je postala direktorka, te kasnije na poziciji glavne i odgovorne urednice City rekordsa.

On je nedavno proslavio svoj rođendan i njegova supruga Milica se potrudila da to bude onako kako i dolikuje. Prisutni su bili samo najbliži prijatelji i članovi porodica. Glamur i luksuz je svakako bio prisutan u domu Mitrovića koji je bio dekorisan samo za tu priliku. Gosti su uživali u izvrsnoj hrani jer je bio pozvan poznati kuhar koji je pripremao isključivo italijanska jela. Tu su naravno bile prisutne i ćerke sa svojim parntenrima i kako saznajemo jako se dobro slažu sa ostatkom porodice, što se može videti i na fotografijama koje su objavili.