“Kad je UMRLA, svi satovi u stanu su STALI”: Cela Jugoslavija je obožavala, iznenadna SMRT sve prekinula…ZNATE LI KO JE U PITANJU? (FOTO)

0

Svakodnevno smo navikli da čitamo vesti sa domaće estrade i to je nešto čemu se najviše priča, pored dešavanja u svetu i politike. Svako od nas zna nabrojati barem nekoliko pevača i pevačica koji su u jednom trenutku bili najpopularniji na estradi, a nakon toga potpuno nestali sa muzičke scene.

Jedan od takvih primera je definitivno Ivana Banfić, koja je tokom devedesetih godina važila za najpopularniju hrvatksu pevačicu. Međutim, kako saznajemo, zapala je u svet narkotika, te je otišla na odvikavanje. Posle je otišla u Afriku, gde je sa jednim nigerijskim plemenom provela pune tri godine života. Ona je rekla da je sve to itekako uticalo na nju kada se vratila u Hrvatsku. Kupila je komad zemlje nedaleko od Čakovca, te je krenula da sije voće i povrće te živi jako skromno.

Druga osoba o kojoj ćemo danas pričati je isto tako itekako kvalitetna pevačica. Zove se Đurđica Balog i ona je bila prva pevačica Novih Fosila. Nakon snimljena tri albuma, ona je odustala od bavljenja muzike i posvetila se svojoj porodici. Jedan od članova grupe Novih Fosila, Rajko Dumić je rakao da je ona otišla iz grupe kako bi sredila svoj porodični život, a u to vreme su oni imali bas divlji tempo i bili su jako popularni.

Njoj je porodica od uvek bila važnija od muzike, bilo kakvog nastupa ili novca. Ona je bila rođena za majku i suprugu, ali opet sa druge strane je bila vrhunska pevačica. Dodao je da nikada zbog nje nisu otkazali koncert i da joj nikada nije pukao glas.