“JUČE SAM IM PODELIO PARE, DANAS SE NE JAVLJAJU” Lukas otkrio da mu deca nisu čestitala Novu godinu, pa ŠOKIRAO OVIM PRIZNANJEM

0

Naime, kada spomeno Novu godinu svi odmah pomislimo na provod i žurku, međutim ono što je ipak najvažnije jesu upravo želje, koje vi želite sebi ali i nekome za narednu godinu. U današnjem šlanku donosimo ispovijest Ace Lukasa koja je kao i za svakog roditelja veoma tužna i bolna, složit ćete se ukoliko ostanete do kraja.

Naime, on je doček 2023. proveo radeći, pa je prije samog početka odlučio otvoriti dušu za medije te sa njim iskreno porazgovarati. Slavni pjevač se našao u društvu mnogih kolega, ali i jako dobro prijatelja Ace Pejovića sa kojim je zajedno sumirao utiske. – Volim u Beogradu da sviram Nove godine, sjajno je, kao i svaki koncert. Za iduću godinu sam planirao spot i pesma sa Eminom Jahović, duet – rekao je Pejović prvi.

Nakon njega, svoj komentar je dao Aca Lukas: – Sve pamtim u svakoj godini, neka godina je bolja, neka lošija. Bolji je bio koncert u novembru, dobar je bio i u aprilu, ali bolji u novembru, bila je bolja atmosfera.- Božić ću dočekati u Prijepolju, spuruga sprema kolač, večeramo, zajedno sa decom – istakao je Pejović, a onda je Lukas sve iznenadio, kada je progovorio o odnosu sa svojim najmilijim.

– 30 godina se samo sa mikrofonom ljubim za Novu godinu. Samo me je keva zvala čestitala mi Novu godinu. Juče sam podelio pare svima, tako da se sad ne javljaju – rekao je Lukas za medije, što je izazvalo veliki broj komentara te vjeruju koliko je to tužno, kada čovjek doživi tako nešto u životu.