Jovana Joksimović se pojavila na rođendanu Ive Pejović i sve je stalo: Crna haljina i promena o kojoj se priča (FOTO)

0

U čast 18. rođendana najmlađe kćeri Ace Pejovića priređeno je veliko slavlje kojemu su prisustvovali uvaženi gosti koji su bliski prijatelji obitelji Pejović, a među njima i Željko Joksimović sa suprugom. Odjevna kombinacija koju je Jovana Joksimović nosila za događaj izazvala je divljenje među prisutnima, dok je nedavna promjena boje kose voditeljice i dalje tema razgovora.

Jovana Joksimović poznato je televizijsko lice koju često viđamo elegantno odjevenu. U braku je s poznatim pjevačem Željkom Joksimovićem i zajedno imaju troje djece. Joksimovićeva je svoju televizijsku karijeru započela 2001. godine kada je postala voditeljka TV BK. Uz reportersku dužnost vodila je dvije vrlo popularne emisije, “Blokbuster” i “Trejler”. Četiri godine kasnije, Joksimović je prešla na RTS gde je postala voditeljka i urednica njihovog jutarnjeg programa. Godine 2008. zajedno sa suprugom vodila je natjecanje za Pjesmu Eurovizije u Beogradu, noseći odjeću Jean Paula Gaultiera vrijednu vrtoglavih 250.000 eura. Gaultier je bio toliko zahvalan na njihovom izgledu da je pozvao par da prisustvuju njegovoj modnoj reviji u Parizu kao njegovi cijenjeni gosti. No, važno je napomenuti da se Joksimović glamurozno oblači samo za određene događaje, na kojima zanosna voditeljica ostavlja upečatljiv dojam na publiku.

Na rođendansku proslavu Ive Pejović, Jovana je svečano ušla u zadivljujućoj crnoj haljini midi dužine, ukrašenoj šljokicama koje su isticale obline njezine siluete. Njezina kosa, koja je nedavno bila obojana iz crvene u njezinu prepoznatljivu zlatnu nijansu, bila je elegantno podignuta kako bi dodala dodatni dašak otmjenosti. Kako bi zadržala svoj sofisticirani i glamurozni izgled, Jovana je odlučila zadržati jednostavnu i suptilnu šminku. Odlučila je naglasiti samo oči, dok je na usne nanijela malu količinu sjajila. Jovana Joksimović je tokom večeri dobila brojne komplimente od prisutnih, a njenom ljepotom posebno je oduševio njenog supruga.