Jovana Jeremić RASKRINKALA koleginice! Mnoge voditeljke su ZADOVOLJAVALE političare za pare, bilo je i TROJKI!

0

Javne ličnosti svakim danom na privlače na sebe medijsku pažnju. Jedna od takvih je i možda najpopularnija televizijska voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić. Ona je voditeljka na Pink televiziji, te svakim svojim pojavljivanjem podiže veliku medijsku pažnju, jer se o njenim izjavam i postupcima zaista mnogo piše.

Jovana Jeremić je inače i poznata po tome što nema dlake na jeziku, te ima mišljenje o mnogo čemu. Mnogi smatraju da su njeni stavovi zapravo jasni samo njoj samoj, te bi bila pametnija da to zadrži samo za sebe. Ona veoma često pravi interesantne scene sa svojim gostima u Jutarnjem programu. Ona dakle svakog vikenda iznova intrigira milionaski auditorijum televizije Pink.

Svi se verovatno sećaju kada je u skorije vreme ušla u studijo na rolerima. To je privuklo neverovatno veliku medijsku pažnju. U skorije vreme je pričala i o tome kako zna mnoge tajne poznatih osoba uključujući političare, pevače i slično. Jovana Jeremić se u ”Novom Vikend Jutru” na TV Pink bavi najudarnim temama i pričama ljudi. Njena emisija važi za daleko najgledanijiju emisiju.

Svi su upućeni u aferu oko elitne prostitucije koja je aktuelna već mesec dana. Naime, uhapšeno je 29 osoba među kojima su poznate javne ličnosti sa estrade, voditeljke, starlete. Sada je i Jovana Jeremić progovorila na tu temu, rekavši da ima dosta saznanja o akterima elitne prostitucije. Također je dodala da za neke voditeljke niko ne bi rekao da se bave sa time, a bile su sa mnogo političara. Ona je otrkila kako te devojke razmišljaju:

“Neće one da rade za platu od 1.000 evra, kad to mogu da dobiju za dva sata intimnog odnosa. Alave su. Nije njih muka naterala to da rade. Pre nego što su se upalile kamere, mnoge voditeljke smo spominjali da su zapravo elitne prostitutke, ali ne možemo to kažemo, još nemamo dokaze, pa ćutimo. Moje najnovije informacije su da su skočile cene elitnih prostitutki, više ne mogu da se nađu na tržištu”.