JOVANA JEREMIĆ PODIVLJALA! UPALA KOD BIVŠEG NA POSAO DA PRETI ŽENAMA: Ukoliko neka bude prišla mom mužu ZGAZIĆU JE na pešačkom!

0

Javne ličnosti svakim danom na privlače na sebe medijsku pažnju. Jedna od takvih je i možda najpopularnija televizijska voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić. Ona je voditeljka na Pink televiziji, te svakim svojim pojavljivanjem podiže veliku medijsku pažnju, jer se o njenim izjavam i postupcima zaista mnogo piše.

Jovana Jeremić je inače i poznata po tome što nema dlake na jeziku, te ima mišljenje o mnogo čemu. Mnogi smatraju da su njeni stavovi zapravo jasni samo njoj samoj, te bi bila pametnija da to zadrži samo za sebe. Ona veoma često pravi interesantne scene sa svojim gostima u Jutarnjem programu. Ona dakle svakog vikenda iznova intrigira milionaski auditorijum televizije Pink.

Svi se verovatno sećaju kada je u skorije vreme ušla u studijo na rolerima. To je privuklo neverovatno veliku medijsku pažnju. U skorije vreme je pričala i o tome kako zna mnoge tajne poznatih osoba uključujući političare, pevače i slično. Jovana Jeremić se u ”Novom Vikend Jutru” na TV Pink bavi najudarnim temama i pričama ljudi. Njena emisija važi za daleko najgledanijiju emisiju.

Kada je u pitanju njen privatni život poznato je da se nedavno razvela od svog supruga Vojislava Miloševića sa kojim ima i malu ćerkicu. Ona je još uvek ljubomorna i posesivna do te mere da je otišla u njegovu firmu i blago rečeno napravila “haos”. Također je svim ženskim osobama koje rade u ovoj firmi zapretila da Voji ne smiju niti prići sa nekim ljubavnim namerama. To je kako Jovana kaže uradila tako što ih je sve postrojila i zapretila da ako neka to pokuša da će imati priliku da izabere da li da bude pregažena na pešačkom ili da baci bombu na nju. Ona je ovu priču ispričala kada je gosotvala u emisiji Balkan info.