Jovana Jeremić je RASKRINKALA ESTRADU- ŠOK STVARI UGLEDALE SVJETLOST DANA!- ”One su prostitutke ” (FOTO)

0

Javne ličnosti svakim danom na privlače na sebe medijsku pažnju. Jedna od takvih je i možda najpopularnija televizijska voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić. Ona je voditeljka na Pink televiziji, te svakim svojim pojavljivanjem podiže veliku medijsku pažnju, jer se o njenim izjavama i postupcima zaista mnogo piše. Sada je privukla veliku pažnju svojom objavom na svom instagram profilu. Saznajte o čemu se zapravo radi!

Jovana Jeremić je inače i poznata po tome što nema dlake na jeziku, te ima mišljenje o mnogo čemu. Mnogi smatraju da su njeni stavovi zapravo jasni samo njoj samoj, te bi bila pametnija da to zadrži samo za sebe. Ona veoma često pravi interesantne scene sa svojim gostima u Jutarnjem programu. Ona dakle svakog vikenda iznova intrigira milionaski auditorijum televizije Pink.

Nedavno je javnost privukla kada je dala izjavu da će uraditi intervij sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Potom se pojavile špekulacije da je zajedno sa muzičarom i producentom Milijem u vezi. Nedavno je izjavila kako je umalo imala infarkt te kako je kao dete umalo poginula. Zatim, priče kruže da je nedavno otišla u firmu svog bivšeg muža i pretila svim ženama da se drže podalje od bivšeg muža, te im je zapretila.

Ova voditeljica je sada ponovo progovorila o prostituciji i u svojoj emisiji je otkrila ko su po njoj “bračne prostitutke”. To su žene koje važe za vrlo ugledne žene iz sveta javnosti, koje su udate za ugledne i cenjene muškarce, a suštinski nisu ništa drugo nego koristoljubive žene koje su se udale, ne iz ljubavi, nego iz koristi i interesa. Najčešće je finansijski interes”. Ona je mišljenja da žena u braku treba prvenstveno da voli svoga muža, pa tek onda da gleda njegovu situiranost, kao i da brak može da opstane samo ako je muškarac u svakom aspektu jači od žene i može da je drži kao malo vode na dlanu.