Jovana Jeremić brutalno udarila po pjevačici- ”TANJA SAVIĆ JE GLUPA KO NOĆ”- Ona je psihički nestabilna i ograničena- ALI TO NIJE SVE (FOTO+VIDEO))

0

Javne ličnosti svakim danom na privlače na sebe medijsku pažnju. Jedna od takvih je i možda najpopularnija televizijska voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić. Ona je voditeljka na Pink televiziji, te svakim svojim pojavljivanjem podiže veliku medijsku pažnju, jer se o njenim izjavama i postupcima zaista mnogo piše. Sada se dotakla i pevačice Tanje Savić. Saznajte u nastavku teksta šta je rekla o njoj!

Jovana Jeremić je inače i poznata po tome što nema dlake na jeziku, te ima mišljenje o mnogo čemu. Mnogi smatraju da su njeni stavovi zapravo jasni samo njoj samoj, te bi bila pametnija da to zadrži samo za sebe. Ona veoma često pravi interesantne scene sa svojim gostima u Jutarnjem programu. Ona dakle svakog vikenda iznova intrigira milionaski auditorijum televizije Pink.

Ona je ta koja je razotkrila ljubavnu aferu između pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draške Stanivukovića. Svi se sećaju da je Tanja Savić pre par meseci napustila emisiju kod Ognjena Amidžića i to upravo zbog Jovane. Ona je za Tanju rekla da je tip osobe koju producenti vole da lažu i da joj govore kako je ona super. Za nju je rekla da je odlična pevačica, ali da je “glupa kao noć”. Ona je dodala i sledeće:

”Umesto da peva i bude ono što jeste, prosta i normalna žena, ona želi da glumi ludilo i zvezdu. Drugarice, ne možeš da glumiš zvezdu kada si Tanja Savić. Mora da zna gde joj je mesto. Ona jeste zviezda kao pevačica, ali u intelektualnom smislu ona nema šta da priča. Tanja može da priča o svom privatnom životu, kako ima novog frajera, koje su joj pesme i samo da peva, ali da ona drži neku priču i slovo u emisiji, ne može! Nema materijal za to”. Voditeljica smatra da Tanja nije mogla da podnese da baš ona, Jovana bude zvezda emisije, te je poručila Tanji, da ako joj to smeta da više ne dolazi kada je ona tu.