To što je Jelena Karleuša zadirkivala Aleksandru Prijović u posljednje vrijeme izazvala je veliku pometnju na društvenim mrežama. Galama oko ovog incidenta traje već nekoliko dana.

Govoreći o svojim glazbenim djelima, Karleuša je rekla da ih smatra zastarjelima i nekvalitetnima. Ovakav stav ponovio se i nakon trećeg uspješnog i posjećenog koncerta Prijovićeve u Štark Areni, tijekom kojeg je Karleuša nastavila s kritičkim tonom i omalovažavanjem Lepe Brene. Podijelila je objavu pratitelja koji je Prijović označio kao “nekarizmatičnu”, a Brenu kao “pionirku trasha”, što je izazvalo val reakcija. Nedavno je Karleuša svoju pažnju usmjerila na Brenin modni odabir.

JK je pisanje započela snažnom izjavom “Tko je odgovoran za odijevanje moje drage Brene i zašto nisu zatvoreni?”, da bi nastavila s još većim guštom.

Prema posljednjim informacijama, velike probleme Breni zadaje Boris Demonde. Valja napomenuti da Boris nije dizajner po struci, već netko tko se iz divljenja prema meni okušao u ulozi svirača na mom koncertu na Ušću. Iako nije prošao dalje, počeo mi je slati svoj ručno izrađeni nakit, a ja sam mu iz suosjećanja pružila malu pomoć. Međutim, nastavio je pričati fantastične priče o tome kako provodi vrijeme sa mnom i brine o mojoj djeci, pa sam se morala distancirati od njega. JK naglašava koliko je važno da pjevači budu oprezni prema dizajnerima prevarantima.

Jelena je inače poznata po tome da često iznosi svoja mišljenja i da bez dlake na jeziku priča o svemu i svačemu, a tako je bilo i ovoga puta. Šta vi mislite da li je trebala da se oglašava sada?