JEZIVO, ZAVIJENA GLAVA I KRVA*A NOGA! Milijev odmor na TAJLANDU se pretvorio u strašnu NOĆNU MORU

0

Naime, svako od nas planira na odmoru da se provede, a prije svega odmori. Međutim u životu ne bude uvijek onako kako mi planiramo, poznato je da život uvijek dokaže suprotno. U nastavu današnjeg članka govorimo o našem poznatom pjevaču Aleksandru Mmiliću koji je doživio peh te zbog toga zadobio teške tjelesne povrede.

Popularni kompozitor koji je napisao mnoge hitove koji se danas slušaju a ujedno i direktor “Grand produkcije”, već neko vrijeme nalazi se na Tajlandu a tamo je otišao sa namjerom da se odori od svega, jer iza njega stoji mnogo teških dana u kojima je radio sa svojim kandidatima. Međutim ovaj pomenuti odmor, koji je prije svega trebao biti za pamćenje pokvarila je upravo nezgoda koju smo maloprije pomenuli. On je svoju pauzu od snimanja emisije “Zvezde granda” odlučio iskoristii na njabolji mogući način ali, uvijek postoji ono “ali”.

Kada je stigao na Tajland Mili je odlučio da se prepusti avanturama te je jahao slona, također uživao je i u morskim avanturama međutim doživio je peh. Ttokom vožnje skuterom pjevač je pao u korale i na jednem grebenu povrijedio koljeno iz kojeg je tekla k*v. On je dolučio da to podijeli sa svojim pratiteljima, te je na svom Intagram profilu objavio fotografiju i u opisu napisao:

– Auu, kakav lud dan. I razbi koleno na neki lud greben – napisao je Mili. Nadamo se da to pjevaču neće pokvariti ostatak odmora, a povodom ovih povreda želimo mu brz oporavak kao i lijep provod tokom ostatka boravka na Tajlandu.