Trenutno Vijesti

JEZIVO! INFARKT PRED KAMERAMA: POZNATA PJEVAČICA doživela SRČANI UDAR USRED emisije! (foto)

Da čovjek nikada ne zna šta ga čeka primjer je i koji vam danas donosimo. Radi se o poznatoj pjevačici Ivani Peters koja je prije šest godina iako mlada, doživjela srčani udar i to u momentu kada je gostovala u jednom TV programu. Ona je poslije ispričala da je u jednom trenutku osjetila neopisiv bol od kojeg se i onesvijestila.

Poslije nikako nije mogla da shvati da se srčani udar desio baš njoj koja nije tada imala ni 40 godina i koja se hranila zdravo i bila fizički aktivna. Ivana je tek poslije shvatila da je nekoliko dana prije emisije u kojoj se sve desilo imala neke simptome ali da na njih nije obraćala pažnju. Ona je rekla da bi je umaralo penjanje stepenicama na drugi sprat što ranije nie bio slučaj a bilo je tu još nekih simptoma kojima ona tada nije pridavala pažnju.

Tek kada se nalazila u studiju na snimanju emisije Ko je kod Koje, i kada je u grudima osjetila neopisiv bol shvatila je da je u pitanju nešto opasno. Ivana dodaje da je sreća u nesreći to što je bila u studiju sa drugim ljudima i što je bol bila tako jaka da se onesvijestila, jer da nije, ona bi vjerovatno i njega zanemarila i ne bi se javila doktoru.

Ona danas kaže da ni ljekari ne znaju zbog čega se baš njoj desio ovaj udar jer nije spadala u rizičnu grupu ni po jednom kriteriju. Imala je povišen holestreol a li to je kod nje bio slučaj od kada zna za sebe, a što se tiče genetike niko u njenoj porodici nie imao srčanih problema. Danas Ivana mora i te kako da vodi računa o svom zdravlju i svoj dom ne napušta bez lijekova.

Oglasi – Advertisement