Trenutno

JEZIVA ISPOVIJEST NEDE UKRADEN!- Porodica Joj Prijeti UBISTVOM, OVO MIRIŠE NA BARUT I KRV! SVE SE SAZNALO

Popularna pjevačica Neda Ukraden se našla u centru skandala u Hrvatskoj, nakon što su neki mediji objavili kako joj neki članovi njene porodice iz Hrvatske prijete smrću zbog tužbe koju je ona navodno podnijela, a koja se tiče njene imovine u Imotskom odakle je njena porodica, a na sve to Neda je novinarima rekla da to nije istina:

” Ova tragikomična “informacija” djelovala bi kao neki loš vic, da ne miriše na barut i krv. Naravno da ništa nije istina! Niti sam u sukobu sa rođacima, a ima ih ukupno četvoro u Ukradenima, niti je bilo sta sporno u vezi moje imovine u mom rodnom mjestu Imotski, koju sam kao jedino dijete, naslijedila poslije očeve i majčine smrti”

Ona je dodala da je taj postupak već odavno završen i da je ta imovina već uknjižena na njeno ime jer je jedini nasljednik, te da je ona sa svojim rođacima u odličnim odnosima, i da se tu radi o većinom starijim ljudima, te da se nedavno i vratila iz Imotskog i da su imali čak vremena i da okrenu jagnje, te da joj rođaci pomažu i da obnovi svoju kuću koja je srušena 1992. godine

 

 

Oglasi – Advertisement