JESENJI STAJLING CECE RAŽNATOVIĆ, rezervisan samo za bogate i odvažne – Oborila sve s nogu!

0

Jedna od najpoznatijih folk pjevačica ne samo u Srbiji nego i u regiji je Ceca Ražnatović koja iza sebe ima karijeru koja traje preko trideset godina. Ona se pojavila na estradi kao djevojčurak i odmah je napravila bum a tokom godina hitovi su se samo nizali.

Treba biti iskren i reći da je njenu karijeru uveliko pomogao i brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je u devedesetim godinama bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji iako je bilo poznato da je kriminalac i traženi ratni zločinac. Tada je Ceca dobila i nadimak Srpska majka koji i danas mnogi koriste.

Ona je nakon ubistva svog supruga posvetila svo svoje vrijeme karijeri i djeci a nedavno se pojavila po prvi put u javnosti sa drugim muškarcem i ta vijest je odjeknula kao bomba. Ceca ne krije da je sretno zaljubljena u devet godina mlađeg Bogdana Srejovića koji radi kao menadžer u jednom beogradskom restoranu i njih dvoje svo slobodno vrijeme koje imaju provode zajedno. Ceca, iako je na pragu pedesetih, izglda odlično a o njenom dobrom ukusu kada je garderoba u pitanju je sve poznato.

Ona svojim stajlingom uvijek privuče pažnju na javnim događajima pa je tako bilo i sada kada se u društvu svoje sestre koja je također izgledala zanosno pojavila na bokserskom meču između Radničkog iz Bijeljine i Crvene zvezde. Ceca se pojavila u crvenom outfitu sastavljenom od pantalona i bluze a pored toga je svoj stajling upotpunila luksuznom torbom Luj Vuton i papučama Bottega Veneta koje koštaju pravo malo bogatstvo.