Jelena u ŽESTOKOM OKRŠAJU, ne može je niko zaustaviti! BRKATE, NEOKUPANE SELJANKE U SINDŽI ME VREĐAJU!

0

Srpska pop pjevačica Jelena Karleuša osim po svojim stavovima koje vojnički brani poznata je i po raznim sukobima, pogotovo kada su njene kolege u pitanju. Iako je njena karijera od samog početka komentarisana u negativnom kontekstu ona nikada nije odusala, te napravila karijeru na kojoj joj mnoge kolegice zavide.

Iako mnoge nervira zbog svog stila oblačenja te ponašanja na javnoj sceni, ona ne mari te nastavlja raditi po svom. Da se podsjetimo, Karleuša je svoj prvi album objavila kada je imala samo šestnaest godina a danas broji oko 25 godina otkako je na estradi. Njen prvi album je brzo postao popularan te prodat u čak 100.000 primjeraka.

Ona i danas važi za jednu od najtraženijih i najplaćenijih pjevačica na našim prostorima, a i njene pjesme možete čuti u skoro svakom klubu. Možemo reći da je imala buran život, budući da ima dva braka iza sebe. Prvi brak je bio sa Bojanom Karićem i trajao je svega četiri mjeseca a za drugi brak se odlučila čak nakon četri godine veze. U drugom braku je bila sa Duškom Tošićem kojem je rodila dvije predivne kćerke Atinu i Niku.

Najveća rasprava koja prati njenu karijeru jeste sa kolegicom Cecom Ražnatović, a poznato je da se one često sreću ali u sudnici. Karleuša je više puta istakla kako ne podnosi Ccecu, da ona nema pojma pjevati te da je svoju slavu i karijeru stekla preko Arkana. Da se vratimo na vedrije teme te pohvalimo pjevačicu kako izgleda u pedesetim ali i da istakenmo da je nedavno stupila u saradnju sa modnim bendom Balensijaga.