JELENA, ŠTO NAM OVO RADIŠ?! Brutalnim izdanjem PROVOCIRALA sve oko sebe, a ovakvu haljinu NE MOŽE SVAKO DA NOSI!

0

Javne ličnosti sa estrade veoma često na sebe privuku pažnju onda kada osete da nisu dovoljno zastupljene u medijima. To većinom rade kroz kontraverze i skandale iz privatnog života. Jedna od takvih je definitivno Jelena Karleuša koja je po mišljenju mnogi najpopularnija pevačica regiona. Za nju ne važi ovo pravilo, jer ona ništa ne mora da se trudi oko popularnosti, jer o njoj se svakodnevno piše.

Ona je naime opet privukla veliku pažnju svojim izgledom kada se pojavila na promociji novog albuma Milice Pavlović. Poznato je to da su njih dve, pored što su kolegice i veoma dobre prijateljice, pa je Milica iskoristila priliku da objavi fotografije sa njom. Ne sumnjamo da to imponuje Milici, s obzirom da Jelena ima čak 2,4 miliona pratitelja na instagramu.

Jelena Karleuša se na promociji albuma pojavila u zebrastoj haljini koja je mamila uzdahe mnogim prisutnima, a i nije čudo budući da je bila veoma provokativna. Poznato je da je Jelena pored što je pevačica neko ko najviše pažnje priklanja modi i stajlingu, te često prevaziđe i samu sebe pa nas sve ostavi bez teksta svojim stajlinzima, a ovaj put pojavila se obucena u zebrastu haljinu koja više otkriva nego pokriva.

Obe pevačice su na svojim instagram profilima objavile fotografije na kojima zajedno poziraju u krajnje zanimljivim kombinacijama. Jelenina haljina je bila otvorena u predelu struka i naravno duboko dekoltirana, dok je Milica zasijala u takođe dugoj, crno zelenoj haljini koja je isticala njen dekolte. Na objavama su dobile veliki broj pozitivnih komentara koji su hvalile njene odevne kombinacije i lepotu.