JELENA KARLEUŠA: Volim da jedem, ali ne jedem meso! Na mom jelovniku je OVO umesto piletine!

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda.

Ona je inače u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem, te o njihovom braku svakodnevno možemo čuti nove skandale i kontraverze. Ipak pored toga što su ih mediji nekoliko puta razveli i pored brojnih afera o kojima su pričali, oni se još uvek drže zajedno. Ove godine će proslaviti 14. godina braka. Poznato je i da imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Pošto se mnogo priča o životu Jelene, znaju se i neke stvari oko nje koje se tiču stila života, a to je da je ona vegeterijanac. Ona važi za velikog aktivistu za zaštitu životinje, te svakodnevno podseća i kritikuje društvo za nasilje nad njima. Nedavno je posetila i azil za napuštene životinje u Beogradu. Ona je obišla taj azil sa velikim brojem novinara u želji da podigne svest građana da se brinu o životinjama. Ona i sama ima tri mačke i jednog psa u svome domu. Na pitanje novinara o njenoj iskrani ona je jasno rekla da ne jede meso, dodajući da jedan tanjur pasulja ima istu količinu proteina kao i grilovana piletina.