Jel moguće da je ovo sestra Miljane Kulić? Skoro je izbacili iz škole zbog fatalnosti – Zbog svojih fotografija u kostimu za noć vještica ZALUDJELA SVE

0

Kada je u pitanju Miljana Kulić, onda se i može reći da je to jedna od najvećih rijaliti zvijezda u Srbiji koja je poznata kao osoba koja je uvijek znala privući pažnju na sebe i praviti neke stvari koje nikome ne bi pale na pamet uopšte.

Uvijeke je pravila neke skandale od kako je došla u rijaliti, te je ostala i upamćena kao jedna od prvih koja je bila trudna u rijalitiju, pa je i sa svojim sinom Željkom ona bila učesnica u par sezona Zadruge, dok im se svemu tome pridružila i majka Marija Kulić.

Ljudi su upoznati sa činjenicom da Miljana ima dvije sestre inače, dok je njena mlađa sestra Ana Kulić postala sve više zanimljivija medijima pa je podigla dosta prašine sa svojim fotografijama koje je ona objavila ove noći vještica.

Tu je pokazala koliko je zgodna i sa čime raspolaže, pa je sigurno mnoge muškarce obradovala sa svojim zanosnim izgledom. Ana je sa svojim kostimom za ovu noć izabrala kombinaciju koja je veoma dobro pokazivala njenu savršenu figuru.

Kao što ćete sami to moći da vidite, ona je čitava bila u lateksu, pa je na sebi imala i čizme sa visokim štiklama, dok su njenu objavu potpunili razni komentari pa je i dobijala samo razne komplimente, a naravno i jedan od njih je bio od njene majke Marije koji je glasio “Moja medena”.

Jedno vrijeme su bile neke priče kako je Ana započela vezu sa profesorom Andrijom, pa je radi čitavog tog velikog skandala u medicinskoj školi u Nišu, Marija morala napustiti rijaliti kako bi ona uspjela da riješi probleme sa svojom mlađom kćerkom.