Trenutno Vijesti

JEDVA DOČEKALI: Jovana i Srđan VEĆ dobili ponudu od koje se pada u NESVIJEST, EVO gde ćemo ih gledati i KAD – OVO niko nije očekivao! (FOTO)

Vijest da je najpoznatiji voditeljski par u Srbiji, Jovana Joksimović i Srđan Predojević dao otkaz na TV Prva na kojoj su vodili najgledaniju emisiju, jutarnji program, je jedna od najaktuelnijih posljednjih nekoliko dana u ovoj državi.

O tome izvještavaju svi mediji jer se ovo desiilo kao grom iz vedra neba. Njih dvoje već dvije godine na ovoj televiziji vode jutarnji program pod nazivom Jutro uz Jovanu i Srđana i ništa nije slutilo da će doći do prekida saradnje. Njih dvoje inače sarađuju već 15 godina i dobro su uigran tandem a menadžment TV Prva je namjeravao da promjeni koncept njihove emisije na šta oni nisu pristali.

Menadžment je želio da u njihovu emisiju ubaci mladog voditelja Filipa Čukanovića koji bi vodio program petkom, jer je imao jako dobru gledanost tokom ljeta a Jovana i Srđan to nisu podržavali. Prvo su tražili sporazuman prekid radnog odnosa i otpremninu, a kada njihovom zahtijevu nije udovoljeno odlučili su da daju otkaz.

Ovaj voditeljski par je svoju zajedničku karijeru voditelja započeo na državnoj RTS televiziji gdje su radili pet godina a nakon toga su prešli na TV Pink gdje su ostali osam godina. Sada se priča da im je državna televizija, odmah nakon što se pročulo o njihovom odlasku sa TV Prva,ponudila ponovni angažman. Prema tim informacijama Jovana i Srđan bi vodili večernji program, ali im RTS ne može ponuditi dobre uslove kao što to može neka privatna televizija. O ovoj ponudi još nema službenih informacija ni sa jedne strane, a sigurno je da Jovana i Srđan neće dugo biti bez posla.

Oglasi – Advertisement