Jedna REČENICA je bila dovoljna: Evo zašto je Ana Ivanović prekinula SVAKI KONTAKT sa Novakom Đokovićem posle toliko godina prijateljstva

0

Dugo se šuška i nagađa oko veze Ane Ivanović i Novaka Đokovića. To i ne čudi, s obzirom da se poznaju od djetinjstva i da su nekoć bili vrlo bliski. No, uzrok raspada njihova prijateljstva mnogima je ostao nejasan. Niti jedna strana nije se javno pozabavila ovim pitanjem, zbog čega su mnogi bili znatiželjni oko okolnosti koje su dovele do njihovog rastanka. Nakon vjenčanja Novaka Đokovića, ljudi su postali znatiželjniji kolika je svađa između njega i Ane Ivanović jer ona nije bila prisutna. Slična situacija nastala je i kada se bivša tenisačica udala za Bastiana Schweinsteigera.

Kako su godine prolazile, primjetan je pad broja puta kada su Ana i Nolet viđeni zajedno na zajedničkim fotografijama, televizijskim nastupima i zajedničkim treninzima. Takve su prilike postale sve rjeđe. Međutim, kada ih novinari pitaju o njihovom odnosu, obje strane imaju samo pozitivne stvari za reći o drugoj. Svima je očito da je ponor između Ane i Noleta sve veći, a mnogi smatraju da je glavni uzrok njihovog udaljavanja Anin bivši dečko, Marko Stilitano. Nole je Anu prvi put upoznao preko Marka, s kojim je zadržao blisko prijateljstvo i nakon što je veza Ane i Marka naprasno prekinuta. Mediji su svojedobno pisali da je to bio razlog sukoba među prijateljima, jer je Nole ostao vjeran Marku unatoč Aninom prekidu. Navodno je Nole korio Anu zbog nepravde prema Marku, što je samo dodatno razbjesnilo Anu.

Priroda veze između Ane Ivanović i Novaka Đokovića s vremenom se transformirala, no ostaci njihove nekadašnje veze opstaju. Ana još uvijek otvoreno hvali Novakova postignuća, što ukazuje na obostrano divljenje između njih dvoje. “Istovremeno smo počeli trenirati tenis i družiti se u Srbiji u dobi od deset godina. U početku smo se natjecali na lokalnim turnirima. Kako smo sazrijevali, naše je prijateljstvo jačalo, a na kraju je preraslo u blizak odnos”, prisjetila se. Ana se prisjeća da je njihovo prijateljstvo opstalo unatoč razilaženju puteva.

 

Tijekom intervjua za “Eurosport”, Ana je podijelila svoje duboko divljenje prema Novaku i njegovim nevjerojatnim uspjesima. Priznala je da je vrijeme na njegovoj strani i da ima potencijal srušiti rekord za najveći broj Grand Slam naslova u povijesti. Novak je visoko cijenjen od strane najuspješnijeg tenisača naše zemlje, koji ga u Srbiji smatra ikonom i izvanrednom osobom. Novakova iznimna karizma omogućuje mu da ostane pribran tijekom mečeva, čak i u najizazovnijim situacijama. Njegova sposobnost da pruži najbolju izvedbu u ključnim trenucima doista je izvanredna i izdvaja ga kao igrača iznimnog kalibra.