JEDINA PRAVA MILIONERKA NA ESTRADI: Muž Branke Sovrlić pevačici ispunjava SVE ŽELJE, evo kako ON izgleda (FOTO)

0

Branka Sovrlić je pjevačica narodne muzike koja je rođena 1957. godine u Beogradu, a njena porodica se kada je ona bila mala preselila u Skoplje, a nakon toga u Niš jer je njen otac bio bojno lice. Ona je tamo završila osnovnu i srednju školu. Od malih nogu je pokazivala talent za pjevanje, a snimila je prvi album 1984. godine, i postala je odmah dosta poznata.

Svojim izazovnim stjalingom i ljepotom, a pogtovo svojim glasom je osvojila velikobrojnu publiku i nakon njega je snimila još 13 albuma. Branka se već apr godina može rijetko vidjeti u javnosti i povukla se sa estradne scene, te uživa u društvu svog supruga Sadika Pašića Paje, sa kojim je već decenijama u braku.

Oni žive u luksuzu i bogatstvu i imaju širom bivše države nekretnine, a najveća im je žal što se nikada nisu ostvarili kao roditelji. Oni su u glavnom u Sarajevu i tamo posjeudju dva popularna resotrana i smatraju se jednim od najbogatijih parova na estradi. Branka je jednom saopštila da je novac pametno ulagala i kupovala je poznate umjetnine koje je prodala nedavno, nakon što su u njen stan u Beogradu provalili lopovi.

Branka je rekla u jednoj emisiji kako joj muž nije nikada ništa branio, ali da je znala uvijek koliko može da potroši. On je taj koji joj stalno kupuje poklone, a pootovo dobro iznenađenje je bio Mercedes koji je dobila za rođendan prošle godine. Rekla je i da nema par automobla nego samo jedan koji vozi dok se ne pokvari, nakon kojeg će uzeti drugi.