Trenutno Vijesti

Jedan od najpoznatijih voditelja doživio nesreću USRED emisije: NASTRADALA MU GLAVA, ODE SVE DO ĐAVOLA (FOTO)

Ne postoji osoba na ovim prostorima koja ne zna ko je Ognjen Amidžić. Naime radi se o voditelju koji već godinama ima jednu od najpoznatiih zabavnih emisija koja je po njemu nazvana i Amidži šou.

Veliki broj poznatih gostiju sa kojima se uvijek zeza i šali privlači gledaoce kojima je već dosta ružnih vijesti a Ognjenova emisija je pravi način da se malo opuste i nasmiju. Ognjen je pokušao da se dokaže i kao glumac i mogli smo ga vidjeti u nekim domaćim filmovima a postao je prije svoje voditeljske karijere poznat u regiji sa bendom Flamiongosi koji su imali dosta uspjeha i nekoliko hitova ali je smrću pokojnog glumca Marinka Madžgalja koji je bio član benda ali i njegov veliki prijatelj, bend završio sa karijerom.

Ognjen je omiljen ne samo kod publike nego i kod poznatih koje poziva u svoje emisije i svi vole ta gostovanja jer se u studiju sa njim osjećaju opušteno. Ognjen je po pitanju svog porodičnog života prilično škrt sa informacijama i samo zna ponekad reći da mu je najljepše što mu se desilo u životu rođenje njegovog sina.

Ognjen je čovjek koj ima smisla za humor i on se stalno zeza i na tuđi ali se  zna našaliti i na sopstveni račun. On u svojoj emisji često pravi spačke za svoje goste ali je u jednoj emisiji i sam nastradao odnosno njegovi gosti su mu istresli šlag na glavu. Naravno, Ognjen se nije ljutio, naprotiv dobro raspoloženje u studiju je bilo na vrhuncu nakon ovoga što mu se desilo.

Oglasi – Advertisement