Je li moguće da je SERGEJ TRIFUNOVIĆ RAZLOG ŠTO SU TARA I ŠA RASKINULI? Navodno je afera sa glumcem Nenadu bila okidač da nasrne na nju

0

Najgledaniji rijaliti u regiji je Zadruga čija je peta sezona upravo počela a još uvijek se nisu smirile strasti ni iz četvrte sezone kada su zbog afera i ljubavnih veza pukla i dva braka. Prvo je reper Nenad Aleksić Ša prevario svoju suprugu Ivanu sa Tarom Simov a njihova burna veza je kratko trajala i nakon što su napustili kuću u Šimanovcima.

Nakon prekida njih dvoje su nastavili da se obračunavaju putem društvenih mreža pa je tako Tara objavila i video snimak na kojem se vidi kako je ona zaključana u kupatilu dok Ša pokušava da provali. Ona je objasnila da to nije bio prvi put da je nasrnuo na nju a prije nekoliko dana je u medijima i javnosti isplivala prepiska između Tare i poznatog glumca Sergeja Trifunovića i mnogi smatraju da je on krivac za prekid.

Naime ispod jedne objave na Instagramu krenulo je dopisivanje Sergeja i Tare a kada su ih novinari jednog portala kontaktirali i pitali da li su u vezi oboje su se zbunili i odali da su u kontaktu. Nenad također nije želio da komentariše špekulaciju da su Tara i glumac imali aferu dok su njih dvoje bili u vezi.

Odmah su na društvenim mrežama krenule i priče o tome da je Sergej koji je poznat po svojim aferama u stvari krivac za scenu u kupatilu između Tare i Ša te da su se zbog njega posvađali. Čak je i njihova komšinica ispričala za medije kako je svađa bila burna i jeziva a samo nekoliko dana nakon toga Nenad se odselio i od tada njih dvoje nisu više zajedno.