JE L’ MOGUĆE DA RANIJE NISMO PROVALILI? Ovo se pojavljuje u 26 pesama Dragane Mirković i krije tajnu o njenom MUŽU!

0

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih a i najbogatijih pevačica folk muzike u Srbiji, ali i regionu. Za razliku od mnogi, ona je svoj veliki uspeh postigla zahvaljujući svojim glasom i trudu. Ono što je zanimljivo je to da se za nju nikada nisu vezivali skandali ili neke kontraverze kao što je sasvim normalno za neke njene kolegice.

Dragana je prisutna na estradi više od trideset godina, te se prvi put pojavila kao tinejdžer sa samo 17 godina. Dobila je nadimak Luče iz Kasindola. Kada je u pitanju privatni život, ona je dosta drugačija od svojih kolegica, pre svega što ne živi u skandalima i kontraverzama. Naime, ona je u skladnom braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem preko dve decenije, te još uvek izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. Također imaju i dvoje dece. Dragana za sebe kaže da je mnogo iskrena a i da ju je ta iskrenost koštala u životu, ali ostaje pri tome da se neće menjati. Verovatno je zbog toga mnogi i vole sve ove godine.

Poznato je da je Toni jako uspešan biznismen i da je nasledio poslovno carstvo od svoga oca, te ga je još više proširio. I sama dragana je uplovila u biznis vode, pa je početkom 2000-tih godina pokrenula muzičku televiziju DM Sat. Dragan i on žive u dvorcu nadomak Beča. Izgleda da su oni čist primer para koji je tolike godine živeo bez afera i kontraverzi, a Dragana nikada nije krila svoju ljubav prema njemu.

Ovo su neke od načina tepanja voljenoj osobi koji se pojavljuju u njenim pjesmama, to su:  “Lepi moj, zlato moje, milo moje, luče moje, duša moja, srećo moja, srce moje, mali moj, jedino moje, moje voljeno, šećeru moj, moj leptiru, moje sve, jedini moj” i pojavljuju se u njenih čak 26 pesama. Detaljnije o ovome pročitajte na ovom linku.