JAVNOST U NEVERICI! Joksimović pokazao DOKAZ o RAZVODU: Sada je sve jasno kao dan, posle TEŠKOG perioda, konačno je KRAJ! (FOTO)

0

Danas vam donosimo priču o popularnom pevaču i kantautoru Željki Joksimovići. On je naime na jako puno načina obeležio kompletnu balkansku muzičku scenu u mnogo sfera. Dakl, pored što jako dobro peva, on je vremenom pokazao da je sjana tekstopisac i kompozitor. Tokom svoje karijere je radio sa mnogim pevačima iz regije.

Željko Joksimović je srpski pevač i kompozitor koji je dva puta predstavljao Srbiju na Evroviziji. Rođen je 20. aprila 1972. godine u Beogradu gde živi i radi. Najveću slavu je stekao učešćem na Evroviziji, na kojoj je osvojio drugo mesto sa pesmom “Lane moje”, te nakon toga njegova karijera ide uzlaznom putanjom.

Zabavljao se sa pevačicom Svetlanom Cecom Slavković, te kasnije Leontinom Vukomanović. Sada je u braku sa Jovanom Joksimović, koja je također poznata TV voditeljka. Sa njom ima blizance. Također, Željko ima i ćerku iz prvog braka koja danas ima 21. godinu.

Pre par godina se upustio u privatni biznis te je osnovao privatnu televiziju pod nazivom K1. Ona važi za jednu u top 5 najgledanijih u Srbiji. Glavna urednica programa je upravo njegova supruga Jovana. Ona se zna često naći u medijskoj pažnji. Nedavno je iz svog studija isterala Đilasovog kuma iz studija, jer je iznio svoje mišljenje o politici koja se kosila sa politikom kuće u kojoj ona radi.

Poznato je i da Željko Joksimović ima brata po imenu Saša, koji je također zaposlen kod njena na televiziji kao kamerman. On ima sina koji je nedavno proslavio trinaesti rođendan. Naime, on se uskoro razvodi sa svojom suprugom.