JAVNO NAPALI ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA??? Javnost šokirana… (FOTO)

0

Haris Džinović važi za jednog od najpoznatijih pevača na Balkanu. On se sa svojom porodicom veoma često zna naći u centru medijskog dešavanja. Naime njegova žena Melina je isto tako veoma ponata kreatorka, a njihova kćerka Đina je isto tako poznata javnosti zbog svojih objava na društvenim mrežama.

Melina i Haris inače nemaju profile na društvenim mrežama, pa su na početku bili protiv da ih otvore i njihova deca. Melina kaže da je itekako zadovoljna svojom decom. Rekla je da njihov sin Kan nije ekstravagantan kao kćerka Đina, te dodaje da ona i Haris nisu od onih roditelja koji zvocaju deci ili stalno nešto traže, a svakako neko ko ima 17 ili 18 godina ne bi slušao šta mu se priča.

Đina redovno pokazuje svog dečka, fudbalera Andreja Đurića, ali i garderobu i novu vilu na Dedinju, što je nekima zasmetalo pa su počeli da je napadaju na društvenim mrežama. Nedavno su je nakon objavljenih slika mnogi napali i zasuli pitanjima: “Zašto si toliko utripovana materijalnim stvarima i pokazivanjem vile” – na šta je onda odgovorila da to ne smatra za sebe. Ona je rekla da je srećna što ima takve roditelje. Sebe kako kaže ne vidi u poslu instagrama i TikToka, ona jednostavno snima i fotografiše sebe, gde ide, šta radi i sa kim se druži.

“Ima sreće da moji roditelji mogu i žele da mi priušte finije stvari, ali to ne zloupotrebljavam. Na primer, osim patika i tri tašne koje posedujem, 99 posto stvari su mi jeftinije. To mi odgovara, sama raspolažem svojim mogućnostima i draže mi je da za iste pare uzmem 7 top stvari u jeftinijoj radnji, nego markirane pantalone koje ću jendom obući”.