Javno je ponizio, za preljubu je saznala iz novina: Ena Popov bila je verenica poznatog fudbalera

0

Ena Popov prvi put je privukla pažnju javnosti kao sudionica reality programa Big Brother. Nakon angažmana u showu, prešla je u glazbene vode i karijeru proširila radeći kao voditeljica. Može se tvrditi da je najveći uspjeh ostvarila radom na tom polju. Šarmantna Novosađanka odmah je zaokupila pažnju publike svojom prirodnom ljepotom i mirnim karakterom. Danas više voli samotnjački način života, njegujući trenutke provedene s najbližima. Ona je u sretnom braku i blagoslovljena je radošću podizanja dvoje djece.

Iako se možda ne pojavljuje često u medijima, ova je osoba značajno prisutna na platformama društvenih medija. Njezine sljedbenice uglavnom su žene koje privlače njezini savjeti o ljepoti, iskreni pogledi na njezinu svakodnevnu rutinu i novosti o njezinim profesionalnim iskustvima i iskustvima s putovanja. Njene fotografije pokazuju da graciozno stari i da joj se izgled s vremenom samo popravio. Od njezine prve ljubavi s poduzetnikom Nenadom Čankom prošlo je više od deset godina, a par danas ima dvije kćeri: Riju i Milu.

Ena je prije bila u ljubavnoj vezi s Gojkom Kačarom, umirovljenim nogometašem koji je bio poznat po izuzetnom umijeću na terenu. No, nakon što je upoznala ljubav svog života i posvetila se izgradnji obitelji, Enini su se prioriteti promijenili. Iako je Kačar bio poznat po svom talentu, bio je prepoznat i kao jedan od najpronicljivijih igrača srpskog nogometa. O svojoj ljubavnoj vezi s Kačarom Ena je uvijek bila potajna, otkrivši samo da se poznaju od djetinjstva i da su obiteljski prijatelji. Njihova romantična veza bila je kratka, oko devet mjeseci. Šuška se da je došlo do incidenta oko Stanije Dobrojević, koja je u to vrijeme također bila u vezi s Kačarom. Mediji su se tada raspisali o njezinom navodnom prosuđivanju veze Ene i Kačara. Ipak, sada je to daleko sjećanje na kaotičnu prošlost.