“JA ZASLUŽUJEM SAMO NAJBOLJE” PRIPADNIK VOJSKE SRBIJE – CECA RAŽNATOVIĆ PRONAŠLA NOVOG DASU: Uhvaćeni zajedno u kolima, BOGDANE ADIO! (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Izgleda da je tu tradiciju prebacila i na svoju ćerku Anastasiju, koja je sve više i više prisutna u medijima.

Nakon ubistva Arkana, kada su muškarci u pitanju, Ceca se nije mnogo eksponirala u javnosti, ali je ipak u poslednjih godinu dana bila u centru pažnje. Naime ona je bila u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem koji je osam godina mlađi od nje. U tom periodu Ceca i Bogdan su provodili dosta vremena skupa, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama.

Mnoge je šokirala činjenica da su oni prekinulu, jer su po mišljenju mnogih bili jako bliski, te se stekao utisak harmonije i budućeg porodićnog života. Nakon prekida oboje nisu hteli davati bilo kakve izjave na ovu temu. Svima je bilo čudno to što su oboje izjavili da će ostati prijatelji do kraja života. Bogdan ipak nije uklonio zajedničke slike sa Cecom, što je mnogima čudno. Ostatak priče o ovoj temi pročitajte na ovom linku.