JA IMAM VIŠE DJELA NEGO IVO ANDRIĆ- Kristijan priznao da je sjekao stomak i jeo svoja crijeva- POLICAJCI PADALI U NESVIJEST KADA SAM NAPRAVIO OVU STVAR (FOTO)

0
295

Poznati  kriminalac Kristijan Golubović je, kako se zna, glavna zvijezda četvrte sezone Zadruge, a sada je ispričao kako je jednom u zatvoru isjekao kroz svoj stomak, te da je čak i grizao svoja crijeva, te da je to uradio jer mu uprava zatvora nije dala da za vikend ide kući, tako da mu je stomak pun ožiljaka

To je opisao na ovaj način: ” Kad sam bio u zatvoru, tražio sam da izađem na vikend jer je mom sinu Lazaru bio rođendan. Nisu mi dozvolili! U revoltu sam zgrabio staklo, napravio rez od 98 centimetara od bubrega do bubrega i otvorio stomak! Zatim sam odgrizao dio svojih crijeva. Takav smrad u životu nisam osjetio. Policajci koji su bili prisutni bukvalno su padali u nesvijest, nisu mogli da vjeruju šta vide. Jednom od njih je baš pozlilo, pritisak mu je skočio na 200!”

Ipak tu nije kraj gadostima koje je napravio, pa se pohvalio i sa ovim:” Jednom sam se toliko iznervirao da sam se cijeli namazao svojim izmetom. Kad su mi policajci prišli i to vidjeli, počeli su da povraćaju. Odveli su me u ludnicu! Mislili su da sam pukao sa mozgom, a ja sam ih prešao. Imam više dijela nego Ivo Andrić! Osim što sam se sjekao po stomaku, tukao sam se sa cijelom stanicom, iskakao kroz prozor, propadao kroz krov… Jednom sam iskočio iz stanice na „fiću” i propao u njega. Pošto sam krupan, zaglavio sam se, nisam mogao da mrdnem. Morali su da zovu vatrogasce da me izvade”