IZJAVA KOJA JE ŠOKIRALA BALKAN- “Koronavirus je IZMIŠLJEN da se zaustavi i uništi SRBIJA – Svijet se BOJI Srba, jer smo mi NAJPAMETNIJI i NAJVEĆI narod, vladari svijeta.”

0
342

Pandemija korona virusa je i dalje top tema u cijelome svijetu, te vijesti koje dolaze sa svih strana svijeta, posebno sada kada su vezane za novi soj korone koji se pojavio u Velikoj Britaniji nisu niti malo optimistične, pa se uz sve to pojavljuju i mnoge teorije zavjere

Postoji veliki broj ljudi koji ne vjeruje u postojanje virusa, te koji tvrde da je sve to politička stvar, pa se tako na društvenim mrežama pojavio ovaj status djevojke iz Srbije koja je sa svojim riječima podigla veliku prašinu:

“Virus korona je izmišljen od strane britanske tajne službe kako bi se sputao nadolazeći Srpski uticaj na svijetu. Naš predsjednik Aleksandar Vučić je toliko ojačao Srbiju da smo postali prijetnja Americi, Njemačkoj i Velikoj Britaniji. Naš ekonomski napredak i vojno jačanje su ugrozili gore spomenute države, koje su se zajedno udružile protiv pravoslavlja, i koje su udruženim snagama pustile virus u svijet kako bi se sputao napredak Srbije ka svjetskom tronu. Čak su i u svojim zemljama raširili virus da bi imali izgovora da zabrane putovanja Srpskim agentima koji su pustili korijene po svijetu. CIA, FBI I MI-16 su udarili na Srpske slave koje su temelj svete Srpske zemlje. Naš predsjednik se nije rasipnički ponašao kao njegovi prethodnici, već je otkupio 74% svjetskih rezervi zlata koje se čuvaju u pećinama planine Rtanj. Virus je bio jedini način da se obuzda nezaustavljiva Srpska progresija. Moj komšija Zoki je radio kao konobar sa čovjekom na kruzeru čiji je stric u FBI tajnoj službi. Ovo su informacije iz prve ruke.”