Glumica Jelisaveta Orašanin je jednom prilikom progovorila o procesu vantjelesne oplodnje, nakon kojeg je dobila prvo dijete sa suprugom Milošom Teodosićem. “Pet pokušaja je trebalo da dobijem Petru. Žene moraju biti jake. Meni je godinu i po dana trajao taj period. Nakon dva neuspješna pokušaja, desio se i pobačaj i bilo je raznih faza u tom periodu”- rekla je ona pa nastavila:

“Usputno sam radila vantjelesnu oplodnju. Rad i snimanja su bili jedini načini da to prevaziđem. Bilo me strah da ne uspijem. Ali, nisam nikada klonula duhom. Na posljednjoj vantjelesnoj sam se i malo smirila, a imala sam saobraćajnu nesreći. Nosila sam dvojke, ali Petra je ostala”- saopštila je ona. Glumica je ispričala da je dobila drugo dijete prirodnim putem, i da nije znala tri mjeseca da je u drugom stanju.

“Sve je na krajuispalo dobro. S Bogdanom nisam ni znala da sam trudna tri mjeseca”- navodi ona. Naime, odrasa je u Beogradu, a djetinjstvo je provela uz rijeku Dunav. Ali, jednom joj se dogodila nezgoda kada je upala u rijeku, ali je imala sreće jer ju je čovjek spasio, jer bi inače ishod bio mnogo gori.

“Pala sam u Drinu i počela se daviti. Sjećam se drugarica koja je vrištala, i onda sam se isključila. Nakon nekog vremena sam se probudila u kadi, jer me je tuširala sestra. Mama nije shvatila što sam obučena. Tražila je poslije tog čovjeka, ali me je on samo kući doveo. Spasio me je čovjek koji je tu pecao. Saznali smo prekasno ko je on, jer je već kroz par dana otišao na ratište, i više ga nikada nismo vidjeli”.