Supružnici Mitrović svoju ljubav njeguju dugi niz godina, nadmašujući sve izazove koje je postavljao njihov imidž u javnosti. Kao ujedinjeni par, ustrajali su u pospješivanju rasta jedno drugoga, te su čak i nakon tri desetljeća i dalje čvrsti temelj ohrabrenja i motivacije. Prvi susret para dogodio se na Kanalu tri, gdje je i započelo njihovo romantično putovanje. Željko se s osmijehom na licu rado prisjeća njihove prve veze i početka veze. Moj slučajni susret sa Milicom dogodio se kada sam gostovao u njenom muzičkom programu na trećem kanalu.

Milan Milošević je godinama vladao kao voditelj reality showa “Zadruga”, a neki tvrde da je njegovo vođenje izazivalo strah i strepnju kod mnogih sudionika. No, službeno je objavljeno da on napušta show. Razlaz Milana i čelnih ljudi Pinka, mreže na kojoj se emituje “Zadruga”, je potvrđen, ali razlog razlaza ostaje neotkriven. Nijedna strana nije otkrila nikakve informacije, samo je izjavila da je razlaz bio prijateljski bez negativnih razmjena ili neslaganja. Čini se da ima neke jasnoće oko naglog odlaska Milana Miloševića s Pinka. Izvori su otkrili da je Mensur Ajdarpašić sinoć obavijestio Janjuša da bivši čelnik Zadruge prenosi vanjske informacije. Milan Milošević je, kaže Mensur, najviše zabrinjavao jer je informacije dijelio izravno s javnosti. Važno je napomenuti da reality showovi imaju stroge propise koji zabranjuju unošenje bilo kakvih informacija iz vanjskih izvora.

Vjerojatno je Milošević snosio posljedice zbog nepoštivanja Miličinih i Željkovih direktiva. Ipak, brojna nagađanja koja prožimaju javnu sferu predstavljaju izazov u utvrđivanju točnih okolnosti. Ono što je nepobitno jest da se Miloševićevo gostovanje na Pink TV pokazalo iznimno popularnim, što je vidljivo u značajnom broju pratitelja koje je prikupio na platformama društvenih medija, posebice na Instagramu, gdje je i dalje vrlo aktivan.