IZA ŠARMANTNOG OSMIJEHA RUŽICE SOKIĆ KRIJE SE VELIKA TUGA: U DOMU JE VLADAO HAOS, OSUĐEN JE NA S*RT !

0

Ružica Sokić je bila u jako sretnom braku sa Miroslavom Lukićem, ali kako je sama jednom prilikom ispričala, majčinstva se odrekla iz želje da bude slobodna.

– Želja za karijerom je najviše uticala na to da prihvatim činjenicu da nikada neću imati dete. Bojala sam se da zastanem, a i plašila sam se porođaja – ispričala je Ružica Sokić jednom prilikom.

<p>Njen životni put nije bio lak</p>
Istaknuta glumica se još od djetinjstva suočavala se sa nedaćama. Poslije okupacije zemlje od strane Njemaca, Ružičin otac bio je osuđen na sm*t, ali je ipak oslobođen i uspio je da se vrati u Beograd, gdje su mu ipak bila oduzeta sva građanska prava.

Slavna glumica iza sebe je ostavila niz zapaženih uloga, ali za razliku od uspješne glumačke karijere, njen životni put bio je prilično težak, a odrastala je u teškim uslovima.

<p>Njen životni put nije bio lak</p>
Istaknuta glumica se još od djetinjstva suočavala se sa nedaćama. Poslije okupacije zemlje od strane Njemaca, Ružičin otac bio je osuđen na sm*t, ali je ipak oslobođen i uspio je da se vrati u Beograd, gde su mu ipak oduzeta sva građanska prava. Glumica je više puta isticala da je ovaj period djetinjstva za nju bio tragičan, i da agonijama kroz koje je njena porodica prolazila tih godina nije bilo kraja.

– Ti ljudi iz sela Rušnja maltretirali su nas, naročito mog oca koji je zbog verbalnog delikta bio prokažen i zatvaran. Čak su i mene saslušavali, ali nisam dozvolila da mržnja nikne u mom biću. Nikoga ne mrzim, pa ni te ljude koji su mi uništili život – istakla je glumica jednom prilikom.

<p>Njen životni put nije bio lak</p>

Ružica Sokić pre*inula je 19. decembra 2013. godine, na odjeljenju neurohirurgije Kliničkog centra Srbije, a koliko je bilo poznato javnosti duže vrijeme se borila s Alchajmerovom bolešću.