IZ POLICIJE IZAŠLA SA OSMEHOM NA LICU: Maja Marinković tužbom uzvraća Jovani Jeremić

0

Danima na internetu kruže vesti o Jovani Jeremić, pretećim porukama koje prima, te o tome kako je optužila i tužila Maju Marinković. U policijskoj stanici 29. novembar u Beogradu Jovana Jeremić podnela je prijavu protiv spomenute starlete povodom ubeđenja da upravo ona stoji iza pretećih poruka.

Nakon što je Maja Marinković pojavila se u policijskoj stanici te dala svoju izjavu, starleta se nije ustručavala da objavi javnosti da je odlučila podneti protutužbu protiv poznate voditeljke. Naime, Maja je izjavila da se nada da će pronaći odgovornu osobu koja stoji iza pretećih poruka upućenih Jovani Jeremić. Također je dodala komentar na odluku da tuži Jovanu, zato što ju je oklevetala te nazivala pogrdnim imenima. Za medije starleta je izjavila sledeće: ‘Bilo je dosta stresno, sve je trajalo tri sata. Upetljana sam u cijelu priču, njenom manipulacijom. Želi slavu preko mog imena. Tužit ću je, jer je rekla da sam ku*va. Pomenula je i neke moje izmišljene makroe. Što se mene tiče, još ćemo se vidjeti, ali na sudu.’. Na mestu događaja bio je i njen otac, Taki Marinković koji je izjavio da njegova kćerka pod velikim stresom zbog celokupne situacije.

Otac Maje Marinković izjavio je da je ubeđen da njegova kćerka nema nikakve veze sa celokupnom situacijom te da oni nemaju pojma o čemu se radi. Drama između ove dve će očigledno da se nastavi, nadamo se da neće eskalirati u nešto veće. Šta Vi mislite, da li je Jovana preterala sa tim što je opužila Maju da je odgovorna za preteće poruke?