IVANA SAD PLAČE KOD KUĆE! KRISTIJAN ZAPROSIO KRISTINU,A ONO ŠTO JE REKAO O BIVŠOJ ŽENI ŠOKIRALO JE SVE !

0

Kristijan Golubović i Kristina Spalević podjelili su sa javnošću lijepe vjesti, a ovim povodom sada se oglasio budući mladoženja.

Kristijan i Kristina nisu ušli u Zadrugu | Zabava | Zvezde i tračevi

Naime, Kristijan Golubović odlučio je da zaprosi svoju izabranicu Kristinu Spalević na njen 25. rođendan, a sada se oglasio i za domaće medije otkrio sve detalje prosidbe. Kako on kaže, dugo je planirao, a odabrao je poseban datum.


– Pa dugo sam razmišljao kad to da uradim i odlučio sam da to bude na njen rođendan. Nikad nijednu ženu nisam zaprosio. Sa jednom sam se venčao u crkvi, a sa drugom u opštini i onda sam odlučio da nju zaprosim prvo kako to već i treba. Nikome nisam rekao, jer ja kad god nekome kažem nešto to ispliva u javnost – rekao je Kristijan za domaće medije, pa otkrio kako je uspio da sakrije plan od Kristine:

– Ceo dan se svađamo. Ja joj pravim neke scene ona plače kao plačip***a, ali mislim da je naslutila, da je predosećala. Svađali smo se da bih joj skrenuo pažnju, jer bih inače teško to sakrio od nje, ona je dobar špijun, odličan – rekao je Golubović koji je potom otkrio da je na proslavi bio prisutan njegov sin Lazar, a da se nada da će se ćerka Vera lepo slagati sa svojim mlađim bratom.

Kristina: Kristijan i ja radimo na bebi, želim sina

– Valjda će se slagati. Nadam se da hoće, zna da joj je to brat – kaže Kristijan za domaaće medije, a na pitanje da li mu je bivša žena Ivana, koju je javno prevario sa Kristinom tokom učešća u Zadruzi, čestitala na vjeridbi, Golubović je imao odgovor koji je iznenadio sve:

– Ma gde… Ona sad verovatno kući plače!