Ivana je bila najlepša mlada u Jugoslaviji, a tek kad vidite zvanice: Pogledajte skrivane slike sa venčanja Branislava Lečića sa prvom suprugom!

0

Prvo vjenčanje Branislava Lečića se dogodilo u julu 1994. godine. Ona je tada stao na ludi kamen sa studentkinjom Ivanom Vujadinović sa kojom je dobio i nakon nekog vremena sina Ivana i kćerku Anu. Crkveniobred koji je spojio u jedno glumca i njegovu rvu suprugu je objavljen u crkvi Svetog Arhangela Gavrila u Beogradu, gdje su mladencima kumovali Lekini prijatelji Dragi Jokić i reditelj Duško Kovačević.

Nakon toga je uslijedio svadbeni ručak u Domu garde, a dan kasnije je bilo i veselje na kojem je bilo oko 300 zvanica. Kako prenose mediji, oni su kazali tada za Novosti da nisu bili ni svjesni koliko imaju rodbine, i da nisu polovinu njih skoro nikada u životu vidjeli. Nastojli su da ispoštuju običaje u mjeri u kojoj su im bili zanimljivi. Preskočili su običaj kupovine mlade, ali je zato Lekina prva izabranica mladoženju, po nalogu svekrve zgazila jako dobro nakon što joj je rekao pred matičarem kao i pred ljudima da. Nisu htjeli da prvo vjenčanje propuste Danica Maksimović, Mirjana Karanović i Dara Džokić, kompletna ekipa filma Emira Kusturica “Neka druga zemlja”, među kojima producent Pjer Špengler, a i Bata Stojković se veselio.

Imali su isto tako i prvi ples, a vjenčanje je trajalo sve dok se pozvani nisu umorili. Zabavljali su ih Cune i Katarina Gojković, Zdravko Čoić, kao i orkestar Mikice Kurtovića. Dan nakon svadbe su se preseliliu stan i krenuli sa planovima oko medenog mjeseca. Njihov brak se nažalost raspao nakon 13 godina, a glumac je pronašao svoju sreću pored voditeljke Nine Radulović sa kojom je također dobio dina Lava.