Trenutno Vijesti

Ispovijest žene koju je radnik obezbjeđenja brutalno prebio: Pomagala sam djetetu, a čuvar mi je slomio nos

Priča koju danas donosimo nije ni malo jednostavna i laka. Gospođa koja je odlučila da podijeli ovu priču javno ima 49 godina, a njeni incijali su A.M. Neku noć, željela je da pomogne djetetu koje se nalazilo na parkingu hipermarketa u naselju Novi Beograd. Ona je mislila kako se dijete izgubilo i željela je da ga vrati roditeljima. Ušla je sa djevojčicom u prodavnicu i naišla na radnika, čiji su incijali M.M.

Rekla mu je kako je vidjela dijete samo i pomislila je kako se izgubilo te je zato željela da ga vrati roditeljima. Kada je pitala dijete zašto je samo, dijete je reklo da čeka svoje roditelje koji kupuju u tom supermarketu. Kada je gospođa upitala dijete da li može da dijete vrati roditeljima, ono se složilo sa njom. A.M. je rekla kako je radnik M.M. bio jako bezobrazan prema njima.

Rekao je da ona treba da pusti to dijete i da se brine o svojim problemima. Kada je gospođa malo bolje pokušala da objasni cijelu situaciju, M.M. je samo odvratno odgovorio na sve to. Ušli su u verbalnu raspravu i A.M. je pokušavala da ga ubijedi u to da nije u pravu. Međutim, to se završilo jako loše po nju. M.M. je svom snagom udario gospođu A.M. u lice zbog cijele te situacije. A.M. je pala u nesvijest od bola jer nije očekivala, a ko bi?

Ostala je slomljenog nosa na licu mjesta i odmah je hitna reagovala. Ovo je svakako situacija koja se ne dešava često, a posebno u supermarketima. Ova priča je samo dokaz koliko se danas ne cijeni kada neko nekome želi pomoći. Vjerujemo da bi svi postupili kao i ova gospođa koja je odlučila da vrati dijete roditeljima. Ostatak priče možete pronaći ovdje.

Oglasi – Advertisement