Ispovijest radnika iz mrtvačnice koja je šokirala svijet – “Mislio sam da se pomjera, a kada sam joj otkrio glavu ostao sam u općem šoku”! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Ispovijest radnika iz mrtvačnice koja je šokirala svijet – “Mislio sam da se pomjera, a kada sam joj otkrio glavu ostao sam u općem šoku”!

“Kada sam vidio njene izbezumljene oči kako me gledaju pao sam u nesvijest” – izjavio je 20-godišnji Mate R. koji radi kao perač leševa u klinici u Zagrebu.

Posao kojeg Mate radi je jedan od poslova koje veoma mali broj ljudi na svijetu ima hrabrosti i dovoljno jak stomak da bi ga radili, a Mate je doživio nešto što rijeko koja osoba može da kaže da je doživjela.

Ali bez obzira na prirodu njegovog posla, Mate tvrdi da radi posao koji je kao i svaki drugi, ali jedina stvar zbog koje je razmislio da napusti svoj posao je ova scena koja mu je za malo skratila život.

Jedne noći dok je dežurao u mrtvačnici dovezen je leš jedne bake koja je preminula na prije par dana zbog srčanog udara koja je preminula na operacijskom stolu na samo par dana prije.

Tada je nastao horor kojeg Mate neće zaboraviti do kraja života, a nećemo ni mi…

Oglasi – Advertisement