Ispovijest Jasmine iz Banja Luke sve šokirala -IMALA SAM 19 GODINA KADA SAM MAJCI PREOTELA MUŽA- Na dan vjenčanja saznala STRAŠNU ISTINU! (FOTO)

0

Jedna od popularnijih sajtova na balkanu su sajtovi poput ispovesti i sličnih grupe, gde imamo ljude koji mogu anonimno da napišu neku ispovest ili šta im se desilo u životu. Tu često možemo da nađemo jako zanimljive priče iz života ljudi koje su u većini slučajeva čudne ili morbidne, mada ima dosta i onih koje su komične. 

Mnogi će se složiti da je smrt veoma bliske osobe najstresnija stvar u životu koja može zadesiti čoveka i tada pati cela porodica. Isto tako, ukoliko dete u tinejdžerskom dobu izgubi jednog od roditelja to može da stvori velike komplikacije za dete. Prema istraživanjima, ženske osobe u tinejdžerskom dobu najteže podnose takve gubitke.

Na devojčice se to izrazi kroz depresiju, tugu i postanu jako nesretne, dok dečaci svoje emocije izražavaju na agresivan način. Dečaci zbog toga prihvataju na lakši način novog partnera svoje majke, dok se devojčice teže pomire sa time. Sada vam donosimo jednu upravo takvu priču koja dolazi iz Banja Luke. Pročitajte o čemu je reč!

Naime, devojčica po imenu Jasmina iz Banja Luke sada ima 27 godina, te je na pomenutim forumima i sajtovima objavila svoju ispovest iz vremena kada je imala 19 godina. Naime, ona je odlučila da uništi život svoje majke, pa je uradila nešto što se danas nakon 8 godina kasnije mnogo kaje. Naime, njeni roditelji su se razveli kada je ona imala 16 godina, a njena majka je nju rodila kada je imala 17 godina. Jasmina se seća kako su se njeni roditelji često svađali, najviše jer se njena majka nije slagala sa svekrvom, ali i zbog novca koji je falio. Ostatak ove neverovatne priče pročitajte ovde.