ISPLIVAO ŠOK SNIMAK LEPE BRENE KOJI SU SVI ZABORAVILI: Ušla u publiku pa se IZDRALA na čoveka, naredila mu je OVO! (VIDEO)

0

Nema sumnje da je domaća estradna scena koja pokriva celi Balkan puna pevača i pevačica koji već decenijama unazad imaju i održavaju itekako uspešnu karijeru među kojima je svakako najveća zvezda Lepa Brena. Ona već nekoliko decenija unazad pravi uspešne albume i hitove, a to se naročito dešavalo tokom 80-tih godina kada je na neki način ona važila za simbol Jugoslavije. Mi vam danas donosimo nešto iz tog vremena što je privuklo ogromnu medijsku pažnju tada ali se mediji često seti i danas tog događaja. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Naime, ovu pevačicu kroz 80-te godine mnogi pamte kao s*ks simbol i modnu ikonu koja je znala i da peva ali i igra. Njena popularnost je išla do te mere da ima nekoliko svojih filmova gde glumi u glavnoj ulozi i priča je orijentisana prema njoj i prati njene nastupe i turneje te zgode i nezgode. U tim filmovima su se pojavili brojni pevači i poznati glumci i glumice iz Jugoslavije.

I tih godina se o njoj često pisalo kao što se to radi i danas pa su je mediji i žuta štampa stalno povezivali sa mnogim skandalima. Na internetu je ponovo postao aktuelan snimak koji je nastao iz tog vremena gde se vidi kako pevačica na jednom koncertu silazi do publike i peva svoju pesmu.

Jedan čovek je potom ustao i a ona mu se na mikrofono obratila sa rečima “Sed’ bre dole, ćut’.” Međutim svi su to tada shvatili kao šalu i cela publika se nasmejala njenom reakcijom i rečima. Kako se osećao stariji gospodin kojem su ove reči bile upućene nije poznato ali sumnjamo da mu je bilo baš prijatno. Video pogledajte ispod ovog teksta!

@lepa_brena_u_srcu

Brenini legendarni momenti 😂❤️ #lepabrena #fypシ #slatkigreh #brenausrcu #1984 @.lepabrena

♬ original sound – Brena u srcu❤️