ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK PEVAČICE: Gola na plaži, pokazuje ATRIBUTE dok je gleda NEPOZNATI MUŠKARAC!

0

Verovatno celi svet zna ko je pevačica i zvezda Britni Spirs. Mnogi je znaju po njenih hitovima, a mnogi po njenoj čutnoj i tužnoj sudbini u životu. Ona naime jako često zna da šokira javnost sa svojim objavama fotografija na društvenim mrežama. Naime, sada se pojavilo nešto novo od nje.

Britney Spears je američka pop pevačica, tekstopisac, plesačica i glumica. Rođena je 2. decembra 1981. godine u Makomu u američkoj saveznoj državi Misisipi. Živi u Kaliforniji.
U žižu javnosti pored muzike je dospela i zbog nervnog sloma koji je doživela 2005. godine, kada su mnogi smatrali da joj je karijera završena. Ipak, dve godine kasnije se vratila na vrhove muzičkih lestvica, a 2012. godine, magazin „Forbes“ ju je proglasio najplaćenijom pevačicom godine.

Kao što smo već rekli, ona često zna da objavi nešto što šokira svetsku javnost. Sada je to uradila opet. Britni se prvo snimala u plavom bikiniju u plićaku, a u sledećem kadru nije imala gornji deo kupaćeg kostima, dok je u pozadini stajao nepouznati muškarac. Pevačica je ponosno pokazivala svoje grudi u kameru, dok ih je minimalno “pokrivala”. Brini je zatim istakla da je jako zahvalna prvi put u životu biti na mestu gde nema paparaca pa može biti prirodna i opuštena, a mnogi su se našalili da je sada ništa neće sprečiti da bez ičega šeta po plaži i snima se.

Britni Spirs je istakle kako su joj trenutno najvažnije prihvatanje i sloboda u životu. Inače, Brinti je na odmoru sa svojim asistentom i partnerom Semom Ašgarijem, koji ju je verovatno snimao. Fotogravfije možete pogledati ovde.